Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: Спортивні новини

9 червня відбулися матчі другого туру відкритого Чемпіонату Недригайлівського району з футболу 2019 року. Футбольна команда «Космос» з Тернів виграла у Коровинцях у місцевої команди з рахунком 4:5, футбольна команда «Іваниця» на своєму полі здобула переконливу перемогу у збірної команди «Кулішівка-Хоружівка» з рахунком 4:1, а футболісти команди «Недригайлів» на своєму полі у впертій боротьбі зуміли обіграти футбольну команду «Вільшана», рахунок – 3:0.

         Наступний тур відбудеться 16 червня, на футбольному полі Вільшани зіграють команди «Вільшана» та «Іваниця», футбольна команда «Кулішівка-Хоружівка» прийматиме на своєму полі команду «Коровинці», а у Тернах місцева команда «Космос» прийматиме команду «Недригайлів».

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 277px; width: 500px;">

10 червня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: Спортивні новини

27-29 травня на базі футбольного центру «Барса» у м. Суми пройшов турнір з футболу “Майбутні зірки футболу” серед юнаків 2011 року народження. У цьому турнірі були і сльози, і радість, і поразки, і перемоги, і голи, і сейви, і розпач, і надія, але, незважаючи на все це, турнір приніс незабутні враження та емоції!

Участь у змаганні взяли 8 команд. У підсумку маємо наступні результати:


1 місце – “Барса-1” (Суми)
2 місце – “Десна” (Чернігів)
3 місце – ДЮСШ (Конотоп)
4 місце – ФК “Чернігів” (Чернігів)
5 місце – “Іскра” (Недригайлів)
6 місце – “Десна-2” (Чернігів)
7 місце – “Явір” (Краснопілля)
8 місце – “Барса-2” (Суми)

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 375px; width: 500px;">

31 травня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: Спортивні новини

Відбувся ІІ етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад. У суботу, 18 травня, на майданчиках зі штучним покриттям для гри в міні-футбол у смт Краснопілля змагалися футболісти ОТГ Сумщини. Команди-учасниці жеребкуванням були розподілені на групи по три, кожна команда мала зіграти проти своїх суперників чотири гри (по дві у своїй групі й ще по дві – у фіналі).

Команда Недригайлівської селищної ради у першій грі зазнала поразки від господарів змагань – команди з Краснопілля – з рахунком 1:0. Проте, наші футболісти не занепали духом, зуміли змобілізуватися й продемонструвати достойну гру проти своїх суперників. Перша поразка недригайлівців стала й останньою, в трьох наступних іграх команда Недригайлівської селищної ради не дала своїм суперникам жодних шансів. Після трьох поспіль перемог наші футболісти вибороли четверте командне місце у змаганнях.

А ІІІ етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад (змагання з настільного тенісу, гирьового спорту, армрестлінгу, шахів та шашок) відбудеться в місті Суми 20 липня. Сподіваємося, що спортивна фортуна не відвернеться від наших спортсменів і побажаємо їм вдалих виступів у змаганнях.

А тим часом  визначилися фіналісти відкритого Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року. Так, минулої неділі, 19 травня, відбулися повторні ігри півфіналу відкритого Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року. Команда ФК «Космос» (Терни) приймала на своєму полі команду ФК «Недригайлів». Спортсмени подарували вболівальникам безліч чудових гострих ігрових моментів, кожен футболіст прагнув здобути перемогу своїй команді. Вже на перших хвилинах матчу команда гостей почала вести в рахунку, а до кінця гри зуміла здобути впевнену перемогу – 1:3.

І ще одна гра відбулася цього дня : на футбольному полі культурно-спортивного комплексу «Колос» в Недригайлові місцева команда ФК «Олімпік» приймала команду ФК «Іваниця». Цей матч також завершився з рахунком 1:3 на користь гостей. Таким чином, фіналістами відкритого Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року стали дві команди Недригайлівської селищної ради – ФК «Недригайлів» та ФК «Іваниця».

Нагадаємо, що фінальна гра між вказаними командами відбудеться 30 червня в селищі Терни.

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 315px; width: 500px;">

20 травня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: Спортивні новини

11-12 травня у місті Суми проходив  відкритий Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2004-2006 р.н. та  2007-2009 р.н. під назвою «Кубок перемоги». Протягом 2-х днів на турнірі (який ще став і ювілейним, сороковим з дня заснування),  змагалися учасники з України та Білорусії.  Кубок перемоги з дзюдо зібрав у сумському манежі майже 400 учасників.  Дзоїсти розіграли 44 комплекти нагород у 44 вагових категоріях.

Як зазначив віце-президент Федерації дзюдо Сумської області Сергій Колісніченко, на турнірі булипредставники всіх спортивних шкіл області Від команди  Недригайлівської ДЮСШ вдало виступили  і посіли ІІ місця Таміла  Григоренко, Мілана Гриценко, ІІІ місця - Альона Савосько, Ілона Євтушенко, Денис Таранченко. Гарно показали себе Маслюк Дєніс, Близнюк Владислав і Стадніченко Данііл які вибороли в своїх категоріях пяті місця, а Богдан Антонов, Денис Кривопішин, Роман Шевченко посіли сьомі місця.

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 667px; width: 500px;">

14 травня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: Спортивні новини

Розпочалися напівфінальні матчі відкритого Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року. 12 травня на стадіоні культурно-спортивного комплексу «Колос» у Недригайлові команда «ФК Недригайлів» Недригайлівської селищної ради приймала команду «Космос» з Тернів. Матч завершився бойовою нічиєю 1:1. Того ж дня на футбольному полі села Іваниця місцева команда «ФК Іваниця» у впертій та напруженій боротьбі внічию зіграла з недригайлівською командою «Олімпік», рахунок матчу – 3:3.

         Наступні матчі напівфіналу відбудуться 19 травня у Тернах    («Космос» - «ФК Недригайлів») та у Недригайлові на КСК «Колос» («Олімпік»-«ФК Іваниця»). Саме ці матчі й визначать фіналістів Кубку.

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 375px; width: 500px;">

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 313px; width: 500px;">

13 травня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: Спортивні новини

За ініціативи Недригайлівського селищного голови та комітету ветеранів футболу напередодні Всеукраїнського Дня футболу у Недригайлові відбувся турнір з міні-футболу серед ветеранських команд.
Участь в турнірі взяли такі команди: ФК Ветеран(Недригайлів), збірна с. Вільшана та збірна команда недригайлівців, які мешкають в м. Суми «Земляки».


Результати матчів: збірна с. Вільшана - «Земляки»
4: 3
ФК Ветеран(Недригайлів) - збірна с. Вільшана 
3:3
«Земляки» - ФК Ветеран(Недригайлів)
4:10
Отже, в підсумку проведених матчів, перше місце та перехідний кубок вибороли гравці ФК Ветеран(Недригайлів), другі – вільшанці, і треті гравці-земляки з міста Суми .
Кращим гравцям турніру були вручені подарунки від селищної ради. Пам’ятним призом також був відзначений найстарший гравець турніру Олександр Степанович Коваль.
Організатори змагань щиро вдячні головному судді змагань Ростиславу Акімову за професійну роботу на турнірі.

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 311px; width: 550px;">
 

Юрій Сердюк, 
голова комітету ветеранів футболу Недригайлівщини


3 травня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: Спортивні новини

Минулих вихідних спортсмени Недригайлівської селищної ради взяли участь у кількох спортивних заходах. У суботу, 13 квітня, у місті Суми на базі спортивного комплексу Сумського Державного університету відбулися змагання волейболістів у рамках проведення обласного культурно -спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад.

 Волейбольна команда Недригайлівської селищної ради посіла в цих змаганнях 6 місце з 11. А в неділю, 14 квітня, в Недригайлові відбулися селищний турнір з міні-футболу та відкрита першість селища Недригайлів з шашок 2019 року. Перемогу у міні-футболі виборола команда ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» «Олімпік», друге та третє місця посіли команди «Метеор» та «Недригайлівська ДЮСШ» відповідно. Серед шашкістів найсильнішим виявився Олександр Євенко, який не програв своїм суперникам жодної партії. Переможці змагань нагороджені призами, кубками та грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради. 

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 375px; width: 500px;">

Головний спеціаліст відділу освіти, сімї, молоді та спорту селищної ради Вадим Покотило

17 квітня 2019


1


  Закрити  
  Закрити